loader

Uw woning verduurzamen?

Begin met zonnepanelen!

Weet waar je op moet letten bij aanschaf

 

Zonnepanelen kopen is niet iets wat je zomaar doet. Het is een investering waar diverse partijen, veel tijd en duizenden euro’s mee gemoeid zijn. Het is daarom van groot belang dat je je van tevoren goed oriënteert op de verschillende mogelijkheden, leveranciers en subsidies. Omdat er bij het kopen van zonnepanelen nogal wat op je af komt, beschrijven we hier kort een aantal zaken waar je op moet letten.

In 3 simpele stappen geld verdienen met zonnepanelen

Verdienen met zonnepanelen

Direct opbrengst zónder investering

Bij MOVEnergie krijgt u zonnepanelen op uw dak zonder dat u aan uw spaargeld hoeft te komen. Voor een vast bedrag per maand wekt u zelf duurzamen energie op. Dus geen onverwachte prijsstijgingen. Uw totale maandlasten dalen direct en u bespaart vanaf de eerste dag. Hierdoor verdient u al snel €408,- per jaar. 

Laat zonne-energie uw leven van stroom voorzien. Onze nieuwe generatie zonnepanelen zijn de meest efficiënte die we ooit hebben gemaakt en leveren 10% meer energie dan conventionele technologieën.

Geen spaargeld nodig

Stop met geld brengen naar uw Energieleverancier

Wacht niet langer met overstappen op zonne-energie. Dit is namelijk al tijden goedkoper dan stroom van uw energieleverancier. Bij MOVEnergie.nl huurt u zonnepanelen voor 10 tot 15 jaar. Tijdens of na de huurperiode heeft u altijd mogelijkheid om zonnepanelen tegen een fractie van de kostprijs over te nemen.
  • Niet investeren, wel verdienen
  • Altijd goedkoper dan grijze stroom
  • Tussentijds overnemen mogelijk

Kom nu in actie!
Deelnemen kan tot 31-06-2020

Zonnepanelen 

De beste zonnepanelen voor uw dak

A-merk materialen

Met onze A-merk zonnepanelen haalt ut altijd het beste uit uw dak en uit de zon. Heeft u een dak met schaduw? Dan krijgt u een speciale omvormer. 

Inlcusief garanties én verzekering

Uw zonnepanelen zijn de hele looptijd verzekerd door MOVEnergie. Raakt er iets beschadigd of gaat er iets kapot, dan vervangen of repareren wij het kosteloos voor u. 

Eigen gecertificeerde monteurs

MOVEnergie werkt uitsluitend met eigen vakmensen die installeren volgens het zwaarste keurmerk van Zonnekeur. 

Aanvullende energie voor inkoopprijs

Naast zonnepanelen heeft u altijd nog een beetje aanvullende stroom en/of gas nodig. Deze biedt MOVEnergie vrijblijvend aan tegen kostprijs. Zo kunt u nog meer besparen op uw energierekening. 

Besparing zonnepanelen prijzen

Misschien nog wel belangrijker dan de kosten van zonnepanelen, is de besparing die het u oplevert. De opbrengst van zonnepanelen verschilt per situatie. Deze is namelijk afhankelijk van onder andere het vermogen van de zonnepanelen, het aantal zonuren en de hellingshoek waarin de zonnepanelen geplaatst zijn.

Natuurlijk is er een gemiddelde besparing waar u vanuit kunt gaan. Bij zonnepanelen gaat men uit van een gemiddelde opbrengst van 85% van het geïnstalleerde vermogen. Heeft u een zonnesysteem met een totaal vermogen van 4.000 Wp? Dan gaan we ervan uit dat de zonnepanelen jaarlijks ongeveer 3.400 kWh aan stroom opleveren. Om het bedrag dat u jaarlijks bespaart te berekenen, kunt u het aantal kWh vermenigvuldigen met de actuele stroomprijs:

  • huidige stroomprijs: gemiddeld € 0,23 per kWh
  • opbrengst zonnepanelen: 3.400 kWh
  • jaarlijkse besparing: bijna € 800
  • terugverdientijd zonnesysteem: 9 tot 10 jaar

Deze besparing met zonnepanelen zal alleen maar hoger worden, aangezien de prijzen van elektriciteit jaarlijks naar verwachting zullen toenemen met ongeveer 4%.

1. Advies op maat

Onze adviseurs hebben een
slim systeem wat jouw dak
met behulp van een satelliet beoordeelt voor een advies op maat.

2. Vakkundige installatie

Bij MOVEnergie leveren
we kwaliteit. Dat geldt dus ook voor de installatie van de zonnepanelen. Daarom werken we uitsluitend met A-merk zonnepanelen en gecertificeerde monteurs.

3. Achteraf betalen

Bij MOVEnergie betaal je pas voor jouw zonnestroomsysteem op het moment dat het compleet geïnstalleerd en werkend op jouw dak ligt.

4. Wij staan altijd voor je klaar

Om de kwaliteit te garanderen, bieden we je een aantal garanties. En mocht er iets stuk gaan, dan komen wij het repareren tegen een montagevergoeding.

klimaat-neutraal
Ontdek wat u gaat verdienen met zonnepanelen

Nu met gratis BTW-teruggave service t.w.v.  €249,95!

Kiest u voor zonnepanelen van MOVEnergie dan kunt u de btw op aanschaf en montage van uw zonnepanelensysteem terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddeld zonnepanelensysteem kan deze teruggave oplopen tot €1.000,-! De terugverdientijd van het systeem loopt hiermee terug met 1-2 jaar. Met onze gratis btw-teruggaveservice t.w.v. €249,95 regelen wij voor u deze teruggave van btw zodat u nergens omkijken naar heeft! 

4.4/5

Zonnestroominstallatie Nijverdal
AutoBas uit Nijverdal heeft recent een succesvol verduurzamings-traject afgerond, o.a. een warmtepomp

4.4/5

Jaren 80 woning volledig gasloos MOVEnergie heeft in samenwerking met Ton Keuken Consultancy, KOTEC Installatietechniek en SEPA Green deze jaren 80 woning volledig losgekoppeld van het gas.

4.4/5

RESTAURANT “JOANN” ENSCHEDE
Het gehele pand wordt verwarmd door de QAW07V een 7kW warmtepomp van TEC. De pomp is aangesloten op een buffertank om het gehele pand, inclusief industriële keuken, van warm water te voorzien.